top of page

Acerca de

JELENTEKEZÉS: ITT

II. KUTYÁS KALANDTÁBOR

PROGRAMOK

HOOPERS

HOOPERS

A Hoopers egy új kutyás sport hazánkban, amelynél nem számít a kutya fizikális adottsága és egészen idős koráig űzhetjük. Itt az irányításé a főszerep. Idén nyáron ez lesz táborunk egyik legújabb kalandja Füleki Luca közreműködésével, akiről az alábbi linkre kattintva tudhatsz meg többet.

DOG DANCING

DOG DANCING

Az egyik legváltozatosabb kutyás sportág! Az adott zene ritmusára különböző trükköket és pozíciókat tanulunk meg. A kutyusunkkal együtt fejlődünk és együtt élvezzük a közös táncot. Ráadásul idén a Rally DD-t is kipróbáljuk oktatónk, Farkas Edit segítségével, a Dog Sport Sopron Kutyaiskola vezetőjével, aki kétszeres EB és egyszeres VB csapat válogatottunk ebben a sportágban.

PULLER és TRÜKKPROGRAM

PULLER és TRÜKKPROGRAM

Táborunk egyik oszlopos tagja Andrea Leidl, aki idén is velünk tart! A Trükkök fejlesztik kutyánk gondolkodását, mozgásformáját, és a folyamat soha véget nem ér, hiszen a trükkök tárháza végtelen! A puller pedig szuperül lemozgatja kutyusainkat kontrollált körülmények között.

RALLY OBEDIENCE

RALLY OBEDIENCE

A kutyák engedelmessége minden sporthoz elengedhetetlen, ezért a táborban is nagy hangsúlyt fektetünk rá! A rally obed. pedig ennek egy továbbfejlesztett változata, ahol a gazdi és kutyusa egyedül dolgoznak a pályán a megadott táblák irányításával. A minimum 15-20 táblából álló pályán Füleki Luca lesz a segítségünkre.

ŐRZŐ-VÉDŐ FOGLALKOZÁS

ŐRZŐ-VÉDŐ FOGLALKOZÁS

Táborunkban idén is tartunk őrző-védő foglalkozásokat Tóth Roland Kutyakiképző, ezüstkoszorús mesterkiképző, a Best Dog Time Kutyaiskola vezetője segítségével! Közös célunk, hogy mindenki megismerje és megszeresse ezt az ágazatot.

NYOMKÖVETÉS

NYOMKÖVETÉS

A nyomkövetés a kutyák alapvető adottságát használja fel: a kiváló szaglásuk, de mint mindent ezt is fel kell építeni és meg kell szerettetni kedvencünkkel. Táborunk egyik újdonsága lesz ennek a sportnak a felépítése és kipróbálása, amelyben Dámsáné Mónika lesz a segítségünkre.

AGILITY

AGILITY

Ez a régóta népszerű sport, kiváló lehetőséget biztosít kutyusunk lemozgatására! Egyszerre számít a technika és az idő, de a pálya teljesítéséhez szükséges az ügyesség és a gyorsaság egyensúlya. Dámsáné Móni fogja ismertetni ennek a sportnak az alapszabályait és vezeti be a párosokat.

ENGEDELMES KÉPZÉS

ENGEDELMES KÉPZÉS

Táborunkba szeretettel várjuk a kezdő kutyusokat is, ezért alapengedelmes tréningeket is fogunk tartani, amelyekre a haladó kutyusoknak is mindig szüksége van. Idén is Dámsáné Mónika fogja vezetni az enegdelemes képzéseket.

SUPDOG

SUPDOG

Kalandtáborunkat egy gyönyörűséges tó partján töltjük, és a strandolás mellett lehetőségünk lesz kipróbálni ezt az újszerű sportot! Itt leginkább kedvencünk engedelmességét és a gazdik egyensúlyérzékét használjuk majd ki! Ez egy igazi kikapcsolódás lesz a párosok számára!

Ízelítő tavalyi táborunkból! (Hang bekapcsolása jobb alsó sarok)

bottom of page