top of page

TAVIRÓZSA KUTYAISKOLA

MAGÁNÓRÁK

Minden iskolánkba érkező kutyust és gazdit magánóra keretén belül mérünk fel.

Az egyéni oktatás azért jó és szükséges, mert ekkor a kiképző csak és kizárólag veletek foglalkozik. Az alapoknak nagyon stabilnak kell lennie, hogy a későbbiekben a speciális képzéseket rá tudjuk építeni. Legyen az trükk, engedelmes elem vagy bármi, amit el szeretnétek érni kutyusaitokkal.

A legfőbb dolog, amit mindenképpen el kell sajátítani a gazdinak és a kutyának az a KONCENTRÁCIÓ!

KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁS

Miután gazdi és kutyusa megtanult koncentrálni és ismerik az alapvető engedelmes vezényszavakat, már kiscsoportban (2-4 fő) igényeknek megfelelő feladatok, trükkök és további engedelmes feladatok tanítását végezzük.

Minden foglalkozáson igyekszünk alkalmazkodni a kutya lelkiállapotához és energiaszintjéhez, hogy mindenképpen pozitív élményekkel térjetek haza.

Specializáljuk a tanmenetet minden esetben párosra szabva.

ENGEDELMES ÓRÁK

Minden hétvégén tartunk a klasszikus értelemben vett engedelmes képzéseket, a kutyusok szintjének megfelelően.

Ez egy elég fárasztó képzés a kutyáknak, ezért igyekszünk az óra végén már kicsit játékosabb elemeket is belevinni.

Az órát pedig mindig játékkal és szocializációval zárjuk.

Szeretettel várjuk a tanulni vágyó gazdikat Délegyházáról és a környező településekről (Dunavarsány, Dunaharaszti Taksony, Majosháza, Áporka, Bugyi, Kiskunlacháza, Kiskunfélegyháza, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Dabas, Halásztelek, Vecsés, Gyál, Alsónémedi, stb.) 

ISKOLÁNK SZABÁLYZATA

1. Szeresd az állatokat

2. Legkésőbb minden hét csütörtökig mondd le az órádat, ha nem tudsz jönni! Amennyiben 48 órán belül mondod le, akkor az óra 50%-át, ha 24 órán belül, akkor az óra 100%-át kérjük szépen kifizetni.

Mi sajnáljuk a legjobban, ha nem tudok jönni, hiszen elmarad a kutyussal való foglalkozás mi pedig, sárban, fagyban, szélebn, hóban, nyáron pedig negyven fokban is kint állunk és várunk rátok, valamint a következő órára.

Köszönjük szépen a megértéseteket!

bottom of page