KUTYAJÓ TETTEK NAPJA 
2021.10.09.

Kutyaiskolánk felkérést kapott egy rövid engedelmes és Dog Dancing bemutatóra! Örömmel vettük a meghívást. Nagyon-nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra, akik nagy létszámmal és teljes összeszedettséggel csinálták végig a jó hangulatú bemutatónkat! Köszönet mindenkinek! Szuper ügyesek voltatok! :-) 

KUTYÁS KALANDTÁBOR 2021 
2021.08.20.

idén nyáron megtartottuk második táborunkat, amely szenzációsan sikerült! Köszönet a támogatóinknak, oktatóinknak, akik a rendelkezésünkre álltak, valamint azokank a gazdiknak, akik minket választottak ezen a nyáron!

Kutyás Kalandtábor 2021

JERUSALEMA KIHÍVÁS

2021.05.02.

A Covid-19 mindenki életét felborította, de nem szabad csüggedni! Ezért is csatlakozott kutyaiskolánk a Jerusalema táncos kihíváshoz! Nálunk természetesen a kutyák kerültek előtérbe, :-) úgyhogy fogadjátok szeretettel felvételünket, és kitartást kívánunk mindenkinek! Remélhetőleg már nem kell sokat várnunk, és véget ér ez az őrült időszak!

AMIKOR NEM A GAZDI A FŐNÖK

2021.02.03.

A kutyám meg akart harapni, a kutyám nem teszi azt, amit kérek tőle. Létezik egyszerűen utálatos, rossz kutya? Nem! Ők lettek a falkavezérek. Átvették az irányítást a család felett! 

Szerezd vissza az irányítást! Mi segítünk!

KUTYATARTÁS TÉLEN

2020.11.18

Nem sokára beköszönt a téli hideg. Több gazdiban is felmerülhet a kérdés, hogyan védje kedvencét a várható fagy ellen, egyáltalán szükséges-e?

KUTYAISKOLA JÁRVÁNY IDEJÉN

2020.11.11.

Az új járványügyi szabályzások mellett a

KUTYASULINK TOVÁBBRA IS NYITVA TART!!!

Foglalkozásaink szabadtéren, kis létszámmal történnek, úgyhogy minden régi és új tanítványunkat várjuk szeretettel

Bejelentkezés Kotlár Andrea iskolavezetőnél: +36 30 747 30 74